12 februar 2011

Vinterferie

Mens mange andre får røde kinder på vej ned ad de sneklædte bakker i Sverige, Østrig og andre steder, skal vi hygge hjemme. Så da vi - vores 2 yngste børn, Palle og jeg - besøgte Perchs Thehandel i Kronprinsensgade i hjertet af København idag, købte vi drømmete og Cocacabanate, så vi kan drømme os lige derhen, hvor vi ønsker og indsnuse stemningen fra Rio. Drømmete er en hvid te med banan og melon. Sidste gang købte vi hvid tempelte med eksotiske frugter, som er en rigtig dejlig te. Begge er gode til iste. A.C. Perchs har også en webshop, men det er en oplevelse at komme i butikken, hvor der er mange kunder, men altid tid til en snak og et bolche.
Ovenpå er Perchs tearoom.




Forretningen har ligger her siden 1835
Bagefter skulle vi efter planen have varm cacao på Royal Café, men opgav at finde plads. Jeg fik selvfølgelig kigget lidt omkring og suget inspiration. Og heldigvis har jeg været der for ikke så lang tid siden med en veninde, hvor vi sad og hyggesnakkede i en sofa, inden vi skulle i biografen.



Sød idé. Lige til at gøre efter med Manilamærker.








Så det blev et gensyn med et sted, som altid er hyggeligt, når børnene er med. Ikke så stort, men man føler sig så velkommen, når døren bliver åbnet for én og man bliver placeret i en af de trange båse. Hvis der er plads, ellers må man vente lidt udenfor.

Sporvejen på Gråbrødre Torv
Her er sporvognstemning og burgere til alle.

2 kommentarer:

  1. ...drømme teen har jeg også luret på. Måske du gi'r en tår en dag....?

    SvarSlet
  2. Du skal være meget velkommen til en kop drømmete, så kan vi drømme sammen.

    SvarSlet